Forside Frakt Båthengere Annonser For salg Kontakt
           
 

 

jSM SHIPPING, LLC

JK Motor er i ferd med en større omlegging. Jeg har tatt med to partnere fra USA og startet et nytt fraktselskap, JSM Shipping,LLC. Vi har intill vidre valgt å bli i våre gamle lokaler

Jan Kihle (jeg) har drevet med import siden 1993 og har drevet firmaet JK Motor siden 1995.

Seth Eisenhart har jobbet flere år som selger på bruktbilavdelingen til Hanover Toyota, og som selger av nye og brukte motorsykler hos Battlefield Harley-Davidson. I dag jobber Seth med taksering av hustak.

Mike Papesh pansjonerte seg etter å ha jobbet i 26 år som politiman i Baltimore Police department. Etter dette har han drevet flere aksje selskaper, bl.a. eiendoms selskap, eiendom-/ takserings-/ og et investerings-selskap.

Jeg er overbevist om at Seth og Mike er et bra tilskud til firmaet. De er begge allsidige menn, Seth med god erfaring på brukte kjøretøyer og Mike med god erfaring fra drift av firmaer, og med stort kontaktnett.

Vår målsettning er å kunne hjelpe deg som kunde i Norge med kjøp av varer i USA, og få varene levert hjem til deg på en trygg og forsvarlig måte. Vi ønsker i løpet av våren 2007 å ha et volum som tilater oss å sende en conteiner pr uke.

Vår nye web side www.jsmshipping.com er under utarbeiding og her vil du blant annet kunne logge deg på og kjøre full "track and trace" på dine varer.